Tom Kha külmsupp

Print Recipe

Kookospiimaga Tom kha on üks Tai köögi kuulsamaid suppe. Siinne on aga tom kha külm versioon, mis on püreestatud. Parim hästi külmalt. Sobib nii talvisel ajal külalistele pisikeseks eelroaks kui ka kuuma ilmaga kergeks kosutavaks söögikorraks.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Pane kõik koostisosad blenderisse või köögikombaini ja purusta ühtlaseks külmsupiks. Maitse ja maitsesta vajadusel üle kalakastme, laimimahla ja tšilliga. Jahvata või uhmerda Tasmaania pipar ja puista supile enne serveerimist! See muutub hapuka supi peal lillaks.

Märkused

kylm-tom-ka

Kommentaarid

  1. Aitäh hea retsepti eest, olen suur Tom Kha austaja, aeg-ajalt ikka teen, kuid seda tavalist kanaga keedetud suppi, see külmsupp näib tõesti hea vaheldus suveajal, täna õhtul proovin kohe järele, osa asju (nagu sidrunhein) kasvab mul omal aknal, Tasmaania pipart mul pole, kuid katsetan tavalise pipra ja kuivatatud kadakamarjade seguga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad