Tai roheline karri kanaga
Print Recipe
Vaja läheb
- 1 tk sibul
- 3-4 kanafileed
- 2 spl maapähkliõli (Vaata toodet)
- 1 spl palmisuhkrut (Vaata toodet)
- 2 spl rohelist või punast karripastat (Vaata toodet - roheline) (Vaata toodet - punane)
- 3 spl kalakastet (Vaata toodet)
- 400 ml kookospiima (Vaata toodet)
- 1 väikest brokkolit, paprikat või suvikõrvitsat
- 1 tk laimist pigistatud mahl
Soovi korral veel
- 2 spl sidrunheina (Vaata siit või siit)
- 2 spl kahvrilaimi lehti (Vaata toodet)
- maitse järgi tšillit (Vaata toodet)
- peotäit värsket koriandrit
- serveerimiseks jasmiiniriisi (Vaata toodet)
Tee nii
-
Haki sibul peenikeseks ja lõika kana ning köögivili suupärasteks tükkideks. Kuumuta pannil õli, lisa sibulad (ja sidrunhein). Prae segades umbes 1 minut ja lisa karripasta.
-
Sega ja kuumuta paar minutit. Lisa kana ja köögivili, sega läbi ning lisa suhkur, kalakaste, kookospiim (ja laimilehed). Keeda keskmisel kuumusel umbes 15 minutit kuni kana on küps. Maitsesta laimimahlaga ning soovi korral värske koriandri ja tšillihelvestega. Serveeri keedetud või aurutatud jasmiiniriisiga.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
See oli minu esimene kodus tehtud karri ja sellest sai alguse meie pere suuuur armastus karri vastu. Nii lihtne viis palju köögivilju süüa, sest ma alati panen nii suvikõrvitsat, paprikat kui brokkolit sisse. Jube hea!