Tai köögiviljavokk ehk pad pak ruam

Print Recipe

Need imelihtsad köögiviljad kuuluvad Tais olles alati minu igapäevamenüüsse. Tellime neid absoluutselt iga eine kõrvale ja neid armastavad ühtviisi nii suured kui lapsed. Soovitame proovida!

Vaja läheb

  • 2 tk küüslauguküünt v pisut purustatud küüslauku (Vaata siit)
  • 2 cm hakitud ingverit või pisut purustatud ingverit (Vaata siit)
  • 1 tk punane sibul
  • suur peotäis brokkoliõisikuid
  • suur peotäis paprikatükke
  • suur peotäis viilutatud šampinjone
  • suur peotäis hästi õhukeseks viilutatud porgandit
  • 2 tk pikuti neljaks lõigatud pak choyd
  • soovi korral suur peotäis suhkruherneid
  • soovi korral suur peotäis minimaisi
  • 3 spl sojakastet (Vaata siit)
  • 4 spl austrikastet (Vaata siit)
  • vokkimiseks rafineeritud kookosõli (Vaata siit)

Tee nii

  1. Kuumuta vokkpannil üksjahu õli. Prae kiirelt küüslauku ja ingverit. Lisa brokkoli, prae kiirelt segades läbi, lisa porgandid (porgandist saad lihtsalt õhukesed liistakud küljelt kartulikoorimisnoaga viilutades), prae jälle samamoodi kiirelt segades, lisa samuti ükshaaval šampinjonid, paprika, pak choy ja kui kasutad, siis ka suhkruherned ja minimais. Maitsesta sojakastmega. Prae paar minutit veel ja lisa ka austrikaste. Maitse ja maitsesta vajadusel üle. Serveeri riisi kõrvale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad