Tai köögiviljavokk ehk pad pak ruam
Need imelihtsad köögiviljad kuuluvad Tais olles alati minu igapäevamenüüsse. Tellime neid absoluutselt iga eine kõrvale ja neid armastavad ühtviisi nii suured kui lapsed. Soovitame proovida!

Instructions
  1. Kuumuta vokkpannil üksjagu õli. Prae kiirelt küüslauku ja ingverit. Lisa brokkoli, prae kiirelt segades läbi, lisa porgandid (porgandist saad lihtsalt õhukesed liistakud küljelt kartulikoorimisnoaga viilutades), prae jälle samamoodi kiirelt segades, lisa samuti ükshaaval šampinjonid, paprika, pak choy ja kui kasutad, siis ka suhkruherned ja minimais. Maitsesta sojakastmega. Prae paar minutit veel ja lisa ka austrikaste. Maitse ja maitsesta vajadusel üle. Serveeri riisi kõrvale.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.