Spinatisupp

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 l head puljongit (või tee 2 pakist Ariake puljongist, mina kasutasin köögivilja ja veise puljongit) (veise, köögivilja)
  • 4 kartulit
  • 1 tl himaalaja teemantsoola (Vaata toodet)
  • 3 tera musta pipart (Vaata toodet)
  • 150 g spinatit
  • 100 ml bulgurit või Lõuna-Eesti tangu
  • 2 tk muna
  • hakitud rohelist sibulat

Tee nii

  1. Keeda puljong, maitsesta soola ja pipraga. Pese, koori ja tükelda kartulid. Lisa kartulid ja bulgur (või tang) puljongisse ja keeda edasi. Kui need on valmis keenud, lisa hakitud spinat. Keeda veel paar minutit.

  2. Keeda teises potis munad. Koori ja tükelda. Haki roheline sibul. Sega pool hakitud munast supi sisse ja jäta teine pool serveerimiseks. Serveeri suppi hakitud muna ja rohelise sibulaga, soovi korral lisa hapukoort.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad