Ostukorv
0 toodet / 0.00 €
Šokolaadimaius plaksuva suhkruga
Print Recipe
Vaja läheb
- 200 g tumedat šokolaadi ( Vaata toodet)
- 200 g piimašokolaadi
- 100 g võid
- peoga maitsestamata pistaatsiapähkleid (Vaata toodet)
- peoga goji marju (Vaata toodet)
- peoga hakitud vahukomme
- soovi korral söödavaid lilleõisi (Vaata toodet)
- plaksuvat suhkrut (Vaata toodet)
Tee nii
-
Sega kausis kokku hakitud šokolaadid ja või. Sulata veevannil kuni saad ühtlase šokolaadimassi. Sega hulka hakitud pistaatsiad, vahukommid, goji marjad ja lilleõied.
-
Vala küpsetuspaberiga kaetud vormi ja tõsta vähemalt 4 tunniks külmkappi. Enne serveerimist lõika maius tükkideks ja tõsta igale tükile lusikatäis plaksuvat suhkrut.
Märkused
Foto: Kristjan Lepp