Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Šalottsibula moos palsamiäädikaga

Print Recipe

Sellist sibulamoosi sobib suurepäraselt serveerida liharoogade (nt pardi) kõrvale või juustuvaagnal. Lisaks on see hea kingiidee, kui panna moos ilusasse purki ja kujundada ise silt!

Vaja läheb

Tee nii

  1. Kuumuta pannil õli, haki sibul tükkideks ja lisa, sega läbi, maitsesta soola ja pipraga.

  2. Prae madalal kuumusel aeg-ajalt segades, kuni sibulad on täiesti pehmed. See võtab aega umbes 20 – 30 minutit.

  3. Lisa puljong, palsamiäädikas, suhkur ja tüümian.

  4. Keeda, kuni vedelik on ära auranud ja sibulad karamellised. Ole ettevaatlik, et sibul kõrbema ei läheks – siis jääb moos kibe!

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad