Salottsibula moos palsamiäädikaga
Sellist sibulamoosi sobib suurepäraselt serveerida liharoogade (nt pardi) kõrvale või juustuvaagnal. Lisaks on see hea kingiidee, kui panna moos ilusasse purki ja kujundada ise silt!
Course
Salatid
,
Suupisted
Cuisine
Euroopa
,
Itaalia
,
Prantsusmaa
,
Vahemeremaad
Ingredients
2
spl
oliiviõli
Vaata siit
6
tk
suuremat šalottsibulat
3
spl
roosuhkrut
Vaata siit
100
ml
kana- või veiselihapuljongit
Leiad
siit
või
siit
3
spl
palsamiäädikat
Vaata siit
1/4
tl
musta pipart
Vaata siit
1
spl
tüümiani
Vaata siit
soola
Vaata siit
Instructions
Kuumuta pannil õli, haki sibul tükkideks ja lisa, sega läbi, maitsesta soola ja pipraga.
Prae madalal kuumusel aeg-ajalt segades, kuni sibulad on täiesti pehmed. See võtab aega umbes 20 – 30 minutit.
Lisa puljong, palsamiäädikas, suhkur ja tüümian.
Keeda, kuni vedelik on ära auranud ja sibulad karamellised. Ole ettevaatlik, et sibul kõrbema ei läheks – siis jääb moos kibe!
Recipe Notes
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.