Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Röstitud kikerherned umeboshiga

Print Recipe

Mõnus valgurikas snäkk, mida saab täpselt oma isu ja äranägemise järgi iga kord erinevalt maitsestada.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Sega kokku umeboshi, seesamiõli, dashi pulber, vesi ja sidrunimahl. Kurna kikerherned, lase neil sõelal nõrguda umbes 5 minutit ja patsuta seejärel köögipaberiga võimalikult kuivaks.

  2. Kuumuta pannil õli. Prae kikerherned kuldseks ja krõbedaks. Tõsta kikerherned pannilt korraks köögipaberile nõrguma. Tõsta kuumad kikerherned kaussi ja sega läbi varem valmis segatud vürtsiseguga.

  3. Kikerherneid võib röstida ka ahjus. Selleks kuumuta ahi 220C ja laota kuivatatud kikerherned ahjuplaadile. Rösti neid ca 20 minutit aegajalt panni raputades. Sega kuumad kikerherned kokkusegatud maitseainetega.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad