Rohelised oad musta oa kastmes

Print Recipe

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • 2 spl musta oa kastet (Vaata toodet)
  • 2 spl riivitud ingverit
  • 300 g peenikesi ube
  • 1 tk punast paprikat, ribadeks tehtud
  • 3 spl maapähkliõli (Vaata toodet)
  • 2 tk hakitud küüslauguküünt
  • 1 tl tšillihelbeid (Vaata toodet)
  • 1 spl kuiva valget veini
  • 2 spl sojakastet (Vaata toodet)
  • 1 tl seesamiõli (Vaata toodet)
  • 1 tl maisitärklist segatuna 1 spl täie veega

Tee nii

  1. Keeda oakaunu soolaga maitsestatud vees umbes 3 minutit. Kurna ja kuivata majapidamispaberiga. Kuumuta pannil õli, lisa ingver, küüslauk ja tšillihelbed. Prae läbi. Lisa oakaunad ning prae veel umbes 2 minutit. Lisa vein, musta oa kaste, sojakaste ning seesamiõli ning prae veel veidi.

  2. Viimasena lisa tärklisesegu ning sega, kuni roog veidi paksemaks muutub. Sega korralikult läbi ja serveeri kuumalt riisi kõrvale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad