Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Raz el hanout´i ja mee marinaadis kana

Print Recipe

Raz el hanout on Maroko kuulsaim vürtsisegu. Meega segatult saab sellest mõnusa marinaadi grillkanale.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Haki küüslauk peeneks. Sega kõik koostisosad kokku ja lase vähemalt 2 tundi, veel parem kui ööpäev, külmikus maitsestuda. Küpseta ahjus või grillil kuni kana on korralikult läbi küpsenud ja kuldne. Ahjus küpsetamise puhul võtab see 200°C juures aega umbes 40-45 minutit, misjärel võib mõneks ajaks sisse lülitada ülagrilli, et kana pealtpoolt ilusti kuldpruuniks grillida. Kõrvale sobib hästi safrani ja kanapuljongiga keedetud pärlkuskuss.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

 

Kommentaarid

  1. Proovisin seda retsepti täna ja toit sai ülihea!
    Mul polnud kannatust oodata kuni kana kaks tundi (veel vähem üle öö) marineeruks, nii et see sai marinaadis enne ahju minekut olla vast nii 15 minutit! Aga kana sai vaatamata sellele megahea, mahlakas ja vedelik mõnus ja vürtsikas!
    Raz el hanout vürtsisegu mul polnud, aga panin selle ise kokku! Sinna läheb lausa 12 erinevat komponenti, mis mul tänu Umamile olemas olid, aga ma arvan, et lihtsam on siiski järgmiseks korraks raz el hanout Umamist tellida 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad