Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Pesto ja prosciutto kana kollase tomati kastmes

Print Recipe

Lihtne viis tuua parimad Itaalia maitsed oma õhtusele toidulauale. Silmailu lisavad selle roa erksad värvid!

Vaja läheb

  • 550 g kana kintsuliha (kondita)
  • 1 pudel kollaste tomatite passatat
  • 6 tl basiilikupestot
  • 2 - 3 tk küüslauguküünt
  • 1/2 sidruni riivitud koor
  • 6 - 10 viilu prosciutto sinki
  • oliiviõli (Vaata toodet)
  • soola ja pipart

Serveerimiseks

Tee nii

  1. Maitsesta kanaliha soola ja pipraga. Tõsta igale kanafileele teelusikatäis pestot. Keera liha rulli nii, et pesto jääb sissepoole. Rulli kanaliha prosciutto viilu sisse, kinnita paari hambaorgiga või seo toidunööriga. Prae oliiviõlis kanad kuldseks. Eemalda pannilt. Prae pannil veidikene aega hakitud küüslauku ja sidrunikoort, vala pannile passata. Maitsesta soolaga ja keeda paar minutit. Lisa pannile kanad, keera kuumus madalaks ja kata pann kaanega. Lase kanadel pannil ~20 minutit küpseda. Lõika üks suurem kanarull pooleks, et testida kana küpsust. Kui vaja, lase kanadel veel pannil edasi valmida. Keeda pakendi õpetuse järgi mustad spagetid. Serveeri spagette kana ja tomatikastmega. Puista soovi korral peale pisut Baski tšillipulbrit.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

 

 

Kommentaarid

  1. Suurepärane retsept! Tegin kana küll väga ebaitaaliapärases tagine potis, aga välja tuli lihtsalt imehea, kollane passata on suurepärane ja sidrunikoor annab eriti hõrgu nüansi! Aitäh!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad