Pesto ja prosciutto kana kollase tomati kastmes
Lihtne viis tuua parimad Itaalia maitsed oma õhtusele toidulauale. Silmailu lisavad selle roa erksad värvid!

Instructions
  1. Maitsesta kanaliha soola ja pipraga. Tõsta igale kanafileele teelusikatäis pestot. Keera liha rulli nii, et pesto jääb sissepoole. Rulli kanaliha prosciutto viilu sisse, kinnita paari hambaorgiga või seo toidunööriga. Prae oliiviõlis kanad kuldseks. Eemalda pannilt. Prae pannil veidikene aega hakitud küüslauku ja sidrunikoort, vala pannile passata. Maitsesta soolaga ja keeda paar minutit. Lisa pannile kanad, keera kuumus madalaks ja kata pann kaanega. Lase kanadel pannil ~20 minutit küpseda. Lõika üks suurem kanarull pooleks, et testida kana küpsust. Kui vaja, lase kanadel veel pannil edasi valmida. Keeda pakendi õpetuse järgi mustad spagetid. Serveeri spagette kana ja tomatikastmega. Puista soovi korral peale pisut Baski tšillipulbrit.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.