Pão de Queijo ehk Brasiilia juustukuklid

Print Recipe

Õhulised gluteenivabad juustukuklid on populaarne Brasiilia tänavatoit! Parimad otse ahjust tulnuna. Kui midagi üle jääb, siis hoida suletud karbis.

Vaja läheb

  • 120 ml täispiima
  • 120 ml vett
  • 120 ml toiduõli (nt maapähkliõli) (Saad siit)
  • 0,5 tl soola
  • 580 ml tapiokijahu (Saad siit)
  • 2 tk suurt muna
  • 240 ml riivitud parmesani

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Õlita ahjuplaat või kata küpsetuspaberiga, pane ootele. Sega keskmise suurusega potis piim, vesi, õli ja sool. Kuumuta korralikult keemiseni, siis tõsta tulelt ja sega juurde tapiokijahu. Sega lusikaga, kuni saad midagi tainalaadset, aga see jääb ebaühtlane! Kui tainas on natuke jahtunud, lisa ükshaaval lahtiklopitud munad. Sega ja sõtku kätega. Lisa riivitud juust, sega ja sõtku uuesti kätega. Pese käed ja tee need õliseks. Võta lusikatäis tainast ja veereta see käte vahel pingpongi palli suuruseks palliks.

  2. Tõsta tainapallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 190-kraadises ahjus ca 25-30 minutit, kuni pallikesed on kerkinud ja kuldsed. Serveeri kohe!

Kommentaarid

  1. oh,ohohohoo!!!küll on head retseptid!!!!ja väga huvitavad!!!!!toredaid retsepte leidub siin alati!!!!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad