Tapioki jahu
1.99 €
Laos
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Tapioki jahu
Tapioki jahu, 400g. Tapioki jahu ehk tapioki tärklis (tapioca starch). Gluteenivaba jahu, sobib paksendamiseks, küpsetamiseks jne.
Koostisosad: tapioki jahu. Hoida kuivas ja jahedas.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1480 kJ/348 kcal
Rasvad: 0 g
– millest küllastunud 0g
Süsivesikud: 87 g
– millest suhkruid 0,0 g
Valgud: 0 g
Sool: 0,02 g
- Tootja: Wind mill
- Riik: Tai
- Toote kaal: 400g
AureVainu –
Olen kasutanud magustoitudes, kastme paksendamiseks ja tapioki pärlite tegemiseks, super!
Diana Siirak –
Sai katsetatud tapioki pärleid. Esimese korra kohta isegi õnnestus 😀
Kristi –
Tegin Tapioki jahust sõbranna soovitusel Pão de Queijo ehk Brasiilia juustukukleid. Kuigi olid teistsuguse tekstuuriga, kui harjunud, siis olid väga maitsvad. Kogu pere sõi ja kiitis (isegi meespool, kes armastab ikka klassikalist 🙂 )
Eliisabeth –
Tere! Millal jälle toodet osta saab? 🙂 palun teavitust, kui saabub!
Gerli | Umami –
Peaks peagi saabuma, anname märku. 🙂
Kristi –
Tere! Kas lähiajal võib toodet ka uuesti sortimenti oodata?
Gerli | Umami –
Loodame peagi saada, kuid täpset aega hetkel kahjuks ei tea. Saadame teile kauba saabumisel mailile teavituse.
Kirsika –
Katsetasin sellega oma koertele valmistatud küpsistele glasuuri teha, mis ka tahkuks ja õnnestus esimese korraga. Mul vaid selle jaoks toodet vaja oligi 😛
ingastamberg –
Öeldakse et tärklist sisaldavaid vilju ei ole hea süüa koos lihaga. Siit ka küsimus, et kas tapiokiga on sama lugu? Teeksin lihakastmele paksema leeme aga ega siis vist ole hea ikka seda Tapiokit kasutada? Küsin seega, mida üldse kasutada lihakastmete leeme paksendamiseks, kui tärklis ja liha kokku ei käi?
Gerli Krutta –
Tere. Kui soovite tärklist liharoas vältida, siis tuleks tõesti vältida ka tapiokitärklist. Kui soovite paksendada kastet, siis on variandiks redutseerimine ehk pikalt madalal kuumusel keetmine, et liigne vedelik välja auraks ja kaste “tummisemaks” muutuks. Päris paksu kastet nagu jahu või tärklisega niimoodi ei saa, aga paksema küll. Tervitades, Juta