Tapioki jahu

1.65 


Kliendi hinnang:
4.25 out of 5
(4 arvustust)

Laost otsas

  • Laost otsas
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Tapioki jahu

Tapioki jahu, 400g. Tapioki jahu ehk tapioki tärklis (tapioca starch). Gluteenivaba jahu, sobib paksendamiseks, küpsetamiseks jne. 

Koostisosad: tapioki jahu. Hoida kuivas ja jahedas. 

Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1480 kJ/348 kcal
Rasvad: 0 g
– millest küllastunud 0g
Süsivesikud: 87 g
– millest suhkruid 0,0 g
Valgud: 0 g
Sool: 0,02 g

  • Tootja: Wind mill
  • Riik: Tai
  • Toote kaal: 400g

4 arvustust tootele Tapioki jahu

  1. 5 out of 5

    Tere! Millal jälle toodet osta saab? 🙂 palun teavitust, kui saabub!

    • Peaks peagi saabuma, anname märku. 🙂

  2. 5 out of 5

    Tere! Kas lähiajal võib toodet ka uuesti sortimenti oodata?

    • Loodame peagi saada, kuid täpset aega hetkel kahjuks ei tea. Saadame teile kauba saabumisel mailile teavituse.

  3. 5 out of 5

    Katsetasin sellega oma koertele valmistatud küpsistele glasuuri teha, mis ka tahkuks ja õnnestus esimese korraga. Mul vaid selle jaoks toodet vaja oligi 😛

  4. 2 out of 5

    Öeldakse et tärklist sisaldavaid vilju ei ole hea süüa koos lihaga. Siit ka küsimus, et kas tapiokiga on sama lugu? Teeksin lihakastmele paksema leeme aga ega siis vist ole hea ikka seda Tapiokit kasutada? Küsin seega, mida üldse kasutada lihakastmete leeme paksendamiseks, kui tärklis ja liha kokku ei käi?

    • Tere. Kui soovite tärklist liharoas vältida, siis tuleks tõesti vältida ka tapiokitärklist. Kui soovite paksendada kastet, siis on variandiks redutseerimine ehk pikalt madalal kuumusel keetmine, et liigne vedelik välja auraks ja kaste “tummisemaks” muutuks. Päris paksu kastet nagu jahu või tärklisega niimoodi ei saa, aga paksema küll. Tervitades, Juta

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga