Marineeritud sibul barbarissi ja sumahhiga
Print Recipe
See gruusiapärane lisand sobib superhästi igasuguse grilli kõrvale, olgu tegu kana, šašlõki, kala või grilljuustuga. Barbariss ja sumahh lisavad hapukat särtsu maitsesse ja lisaboonuseks ka silmailu! Tasub proovida, sest see valmib imelihtsalt!
Vaja läheb
- 1 suur salatisibul
- soola (Vaata siit)
- 60 ml barbarissi (Vaata siit)
- 1 tl kuivatatud münti või väike peotäis värsket münti (Vaata siit)
- 0,5 tl sumahhi (Vaata siit)
Tee nii
-
Leota barbarissimarju 20 minutit toasoojas vees. Kurna. Lõika sibul õhukesteks viiludeks ja sega see kausis 2tl soolaga hästi läbi. Jäta 15 minutiks seisma. Seejärel loputa sibul sõelal külma veel all läbi. Pigista kergelt, et üleliigne vesi välja tuleks ja tõsta sibul kaussi. Sega juurde barbariss ja münt. Maitse, kui on tarvis, maitsesta soolaga üle. Serveerimisel puista üle sumahhiga.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Lisa kommentaar