Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Lõhe confit

Print Recipe

Lõhe-confit küpseb oliiviõlis pikalt madalal temperatuuril ja tulemuseks on suussulav ning hõrk kalaroog. Suurepärane peolauatoit.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Sega kokku suhkur, sool ja pipar, kata lõhe sellega igast küljest ja jäta 1 - 3 tunniks külmkappi maitsestuma.

  2. Kuumuta ahi 75 kraadini. Aseta lõhe võimalikult täpselt sobivasse nõusse, kata sidruniviiludega ja vala üle oliivõliga. Õli peab kala täielikult katma. Pane kala 40-50 minutiks ahju. Kalaliha jääb seest tumeroosa, aga küps ja mahlane.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Kommentaarid

  1. Kõlab põnevalt! Palun täpsustage suhkru kogust, 150 tl on imelik mõõtühik, kui palju tegelikult tuleb suhkrut lisada?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad