Kreeka pähkli brownie

Print Recipe

Pähkline brownie, millele magusust lisab luksuslik ja tervislik kookosõie suhkur. Pidulikuma sündmuse puhul raputa brownidele enne serveerimist plaksuvat suhkrut, et säravam välja näeks ja lõbusam süüa oleks.

Vaja läheb

Browniede jaoks

Makroonikatte jaoks

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 180C kraadini. Sulata või ja šokolaad veevannil ja sega ühtlaseks.

  2. Eralda munakollased valgetest. Vahusta munakollased poole suhkruga heledaks. Teises kausis vahusta munavalged pehmeks vahuks, lisa ülejäänud pool suhkrut ja vahusta tugevaks vahuks. Sega munakollaste juurde Kreeka pähkli jahu ja seejärel sulašokolaad. Ettevaatlikult suure lusikaga tõstes lisa segusse ka munavalgevaht.

  3. Kata ca 18cm*18cm ahjuvorm küpsetuspaberiga. Vala brownie tainas vormi ja silu ühtlaseks. Küpseta 20 minutit. Tõsta vorm ahjust välja.

  4. Tõsta ahju kuumus 190C kraadini. Purusta köögikombainis pähklid. Vahusta munavalge pehmeks vahuks, lisa suhkur ja vahusta kuni saad tugeva vahu. Sega munavalge vahu sisse purustatud Kreeka pähklid ja näpuotsaga soola. Laota saadud segu ühtlase kihina browniele. Tõsta vorm 10 minutiks ahju.

  5. Lase jahtuda, lõika ruutudeks ja puista soovi korral üle plaksuva suhkruga (tee seda vahetult enne serveerimist, et suhkur niiskuse mõjul ära ei plaksuks).

  6. PS! Kui kasutad õliga Kreeka pähkli jahu, siis võta 85g võid ja 85g Kreeka pähkli jahu!

Märkused

Retsept: Food and Travel

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad