Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Kõrvitsasupp ingverikreemiga

Print Recipe

Kogus 4-6 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 kg kõrvitsat (ideaalis muskaatkõrvitsat)
  • 500 ml piima
  • pisut muskaatpähklit (Vaata toodet)
  • näpuotsaga jahvatatud vürtsköömet (Vaata toodet )
  • 1 pakk köögiviljapuljongit (Vaata toodet )
  • 150 ml hapukoort
  • 2 cm värsket ingverit (riivitud)
  • maitse järgi musta penja pipart (Vaata toodet )
  • maitse järgi himaalaja teemantsoola ( Vaata toodet )
  • aed-mustköömneid (serveerimiseks) (Vaata toodet )

Tee nii

  1. Puhasta kõrvits seemnetest ja eemalda koor. Lõika kõrvits tükkideks. Pane potti kõrvitsa tükid, piim, puljongikuubik, muskaatpähkel ja vürtsköömned. Keeda 20 minutit, aegajalt segades.

  2. Sega teises potis hapukoor ja riivitud ingver, keeda madalal kuumusel pidevalt segades mõned minutid. Purusta kõrvitsasegu saumikseriga kuni saad siidise püreesupi. Kui tundub, et supp on liiga paks, lisa piima ja aja supp uuesti keema. Maitsesta himaalaja teemantsoola ja musta penja pipraga.

  3. Serveeri suppi ingverikreemiga, puista üle aed-mustköömnega.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad