Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Kitsejuustusalat veriapelsini ja granaatõunaga

Print Recipe

Vaja läheb

  • hulk meelepärast salatisegu
  • isu järgi granaatõunaseemneid
  • paar veriapelsini
  • keedetud musti läätsi
  • paks viil poolpehmet kitsejuustu
  • mett
  • meeäädikat (Leia siit)
  • head oliiviõli (Leia siit)
  • värsket koriandrit
  • väike punane sibul
  • soola (Leia siit)
  • musta pipart (Leia siit)

Tee nii

  1. Laota salatilehed vaagnale. Puista peale soolaga keedetud ja jahtunud läätsed. Lõika sibul võimalikult õhukesteks viiludeks ja laota salatile. Fileeri apelsinid ja laota viljalihasektorid salatile. Ülejäänud apelsinist pigista mahl eraldi kaussi kastme jaoks. Puista salatile granaatõunaseemned ja lisa koriandrilehti. Tõsta kitsejuust fooliumile või ahjuvormi. Nirista juustule pisut mett ja maitsesta musta pipraga. Grilli ülagrilli all kuni ääred on kuldsed. Tõsta juust salatile.

  2. Kastme valmistamiseks lisa apelsinimahlale maitse järgi meeäädikat ja oliiviõli. Maitsesta kastet soola ja musta pipraga ja sega ühtlaseks emulsiooniks. Maitse kastet - magus peaks tulema apelsinimahlast (kui magusat on juurde vaja, lisa natuke mett), hapu peaks tulema meeäädikast (kui vajad lisa, pigista kastmesse pisut sidrunimahla). Vala kaste salatile ja serveeri kohe.

Märkused

Meie veinisoovitus: Valge vein Plaisir Blanc IGP 2022 

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad