Selleks, et pakkuda parimaid kogemusi, kasutame erinevaid tehnoloogiaid küpsiste seadmeinfo salvestamiseks ja/või ligipääsuks. Nende tehnoloogiatega nõustumine võimaldab meil töödelda andmeid nagu sirvimiskäitumine või unikaalsed ID-d sellel saidil. Nõusoleku mitte andmine või selle tagasivõtmine võib negatiivselt mõjutada teatud funktsioone ja omadusi.
Tehniline salvestamine või juurdepääs on rangelt vajalik õigustatud eesmärgil, et võimaldada konkreetse teenuse kasutamist, mida tellija või kasutaja on selgesõnaliselt taotlenud, või ainuüksi elektroonilise sidevõrgu kaudu kommunikatsiooni edastamise eesmärgil.
Tehniline salvestamine või juurdepääs on vajalik õigustatud eesmärgil, et salvestada eelistusi, mida tellija või kasutaja ei ole taotlenud.
Tehniline salvestamine või juurdepääs, mida kasutatakse ainuüksi anonüümsetel statistilistel eesmärkidel. Ilma kohtuliku läbiotsimiskäsu, Interneti-teenuse pakkuja vabatahtliku nõusolekuta või kolmanda osapoole lisadokumentideta ei saa tavaliselt sel eesmärgil salvestatud või kättesaadavaks tehtud teavet kasutada teie tuvastamiseks.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Tehniline salvestamine või juurdepääs on vajalik kasutajaprofiilide loomiseks reklaamide saatmiseks või kasutaja jälgimiseks ühel veebilehel või mitmel veebilehel sarnastel turunduseesmärkidel.
Ma ei viitsinud mõõta, tegin u pool keskmisest hiina kapsast & korrutasin kogused 3’ga. Väga-väga maitsev! Ribastasin veel porgandit ka sekka & see retsept jääb mu arsenali, nii kiire, lihtne, soodne ja hea! Aitäh!
Rõõm kuulda, et hästi õnnestus! 🙂
Tere, 0,5l kapsast võiks kaalult olla ca kui palju?
Tere, Helena. Nii on raske öelda.. Hiina kapsal on ju, teate küll, vahepeal neid kergemaid rohelisi leheosasi palju rohkem, teine kord jälle seda raskemat valget leheosa hoopis rohkem, selle tõttu ongi siin pigem mahuga, et nii täpselt ei peagi kaaluma. Pange umbes kaks suurt-suurt peotäit hakitult ja kui valmis saab ning maitsete, siis juba teate, kas tahaksite järgmine kord natuke rohkem või natuke vähem panna. 🙂
Kui kaua selline salat külmkapis säilida võiks?
Kuna sellised faktorid, nagu õhk, valgus, bakterid, temperatuur, tooraine jne võivad kõik mängida toidu riknemisel rolli, siis on omavalmistatud toitude kohta säilivusaega keeruline öelda. Usun, et kolm päeva võiks ta küll külmkapis kenasti seista, samas korralikult suletud anumas võib seista tõenäoliselt ka mitu korda kauem. Siin tuleb usaldada juba oma nina. 🙂
Ülilihtne ja väga maitsev. Minu lemmik! 😊