Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Kui Hiina kapsast liiga palju sai.

Kiire Kimchi Koreapäraselt

Print Recipe

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • 0,5 l lohakalt hakitud hiina kapsast
  • 3 spl riisiäädikat (Vaata toodet)
  • 1 spl gochujangi (Vaata toodet)
  • 4 tk viilutatud küüslauguküünt
  • maitse järgi soola

Tee nii

  1. Sega kõik kokku ja tõsta vähemalt 1 tunniks külmkappi. Serveeri aasiapäraste toitude kõrvale või söö niisama terve kausitäis ära 🙂

Kommentaarid

    1. Kuna sellised faktorid, nagu õhk, valgus, bakterid, temperatuur, tooraine jne võivad kõik mängida toidu riknemisel rolli, siis on omavalmistatud toitude kohta säilivusaega keeruline öelda. Usun, et kolm päeva võiks ta küll külmkapis kenasti seista, samas korralikult suletud anumas võib seista tõenäoliselt ka mitu korda kauem. Siin tuleb usaldada juba oma nina. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad