Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Kiire Kimchi Koreapäraselt

Print Recipe

Kui Hiina kapsast liiga palju sai.

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • 0,5 l lohakalt hakitud hiina kapsast
  • 3 spl riisiäädikat (Vaata toodet)
  • 1 spl gochujangi (Vaata siit või siit)
  • 4 tk viilutatud küüslauguküünt
  • maitse järgi soola

Tee nii

  1. Sega kõik kokku ja tõsta vähemalt 1 tunniks külmkappi. Serveeri aasiapäraste toitude kõrvale või söö niisama terve kausitäis ära 🙂

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Kommentaarid

  1. Ma ei viitsinud mõõta, tegin u pool keskmisest hiina kapsast & korrutasin kogused 3’ga. Väga-väga maitsev! Ribastasin veel porgandit ka sekka & see retsept jääb mu arsenali, nii kiire, lihtne, soodne ja hea! Aitäh!

    1. Tere, Helena. Nii on raske öelda.. Hiina kapsal on ju, teate küll, vahepeal neid kergemaid rohelisi leheosasi palju rohkem, teine kord jälle seda raskemat valget leheosa hoopis rohkem, selle tõttu ongi siin pigem mahuga, et nii täpselt ei peagi kaaluma. Pange umbes kaks suurt-suurt peotäit hakitult ja kui valmis saab ning maitsete, siis juba teate, kas tahaksite järgmine kord natuke rohkem või natuke vähem panna. 🙂

    1. Kuna sellised faktorid, nagu õhk, valgus, bakterid, temperatuur, tooraine jne võivad kõik mängida toidu riknemisel rolli, siis on omavalmistatud toitude kohta säilivusaega keeruline öelda. Usun, et kolm päeva võiks ta küll külmkapis kenasti seista, samas korralikult suletud anumas võib seista tõenäoliselt ka mitu korda kauem. Siin tuleb usaldada juba oma nina. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad