Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Kana kintsuliha karri-jogurti marinaadis

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 4 tk kanafileed (nahata) või kalkuni kintsuliha
  • 0,5 spl purustatud koriandri seemneid (Vaata toodet)
  • 1 tl purustatud vürtsköömneid (Vaata toodet)
  • 2 spl punast või rohelist karripastat (Vaata toodet - roheline) (Vaata toodet - punane)
  • 2 tk küüslauguküünt, purustatult
  • 300 g maitsestamata jogurtit
  • 3 spl värskeid koriandrilehti, hakitult
  • soola ja pipart maitse järgi

Tee nii

  1. Torgi kanafilee mõlemalt poolt korralikult kahvliga läbi. Aseta toidukile fileele ja klopi fileed veidi õhemaks (aga mitte väga õhukeseks).

  2. Sega suures kausis omavahel jahvatatud koriandriseemned, jahvatatud köömned, karripasta, küüslauk ja jogurt. Maitsesta soola ja pipraga ja sega juurde hakitud koriander.

  3. Pane kana kaussi ja sega hoolega läbi, et kana korralikult kaetud saaks. Jäta vähemalt 30 minutiks külmkappi maitsestuma (aga võib jätta ka terveks ööks).

  4. Grilli kana ca 20 minutit keskmise kuumusega grillil, aeg-ajalt tükke keerates. Serveeri salati ja riisiga. Sama retsepti järgi võib grillida lihatükke vees immutatud grillvarrastel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad