Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Juustu-pähkli küpsised

Print Recipe

Need maitserohked ja krõbedad küpsised sobivad suurepäraselt suupistevaagnale - nii juustude, sinkide kui ka puuviljade kõrvale.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Sega või ja riivitud juust kokku. Lisa sool, tšilli, must pipar ja küüslaugupulber. Lisa jupihaaval jahu, pidevalt segades. Kui tainas tundub liiga tihke, võid lisada 1 - 2 spl jääkülma vett. Vooli tainas kaheks ca 3 cm läbimõõduga silindriks. Paki kumbki toidukilesse ja tõsta vähemalt 30 minutiks külmikusse.

  2. Kuumuta ahi 190°C. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Lõika tainast ca 4 - 5mm paksused kettad. Laota kettad ahjuplaadile, aga jäta nende vahele vahed, et nad küpsedes kokku ei läheks. Küpseta kuni küpsised on kuldsed, umber 15 minutit. Lase täielikult jahtuda. Serveeri kohe või säilita õhukindlas anumas külmikus kuni nädal.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Kommentaarid

  1. Leidsin selle retsepti, kui otsisin mida kappi jäänud küüslaugupulbriga teha… ja nüüd peab varsti küüslaugupulbrit juurde ostma. Väga väga väga head küpsised on. Aitäh retsepti eest!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad