Juustu-pähkli küpsised
Need maitserohked ja krõbedad küpsised sobivad suurepäraselt suupistevaagnale – nii juustude, sinkide kui ka puuviljade kõrvale.

Instructions
  1. Sega või ja riivitud juust kokku. Lisa sool, tšilli, must pipar ja küüslaugupulber. Lisa jupihaaval jahu, pidevalt segades. Kui tainas tundub liiga tihke, võid lisada 1 – 2 spl jääkülma vett. Vooli tainas kaheks ca 3 cm läbimõõduga silindriks. Paki kumbki toidukilesse ja tõsta vähemalt 30 minutiks külmikusse.

  2. Kuumuta ahi 190°C. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Lõika tainast ca 4 – 5mm paksused kettad. Laota kettad ahjuplaadile, aga jäta nende vahele vahed, et nad küpsedes kokku ei läheks. Küpseta kuni küpsised on kuldsed, umber 15 minutit. Lase täielikult jahtuda. Serveeri kohe või säilita õhukindlas anumas külmikus kuni nädal.

Recipe Notes

Meie veinisoovitus: Roosa vein Harmonie Rose AOC 2022 

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.