Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!
 

Isetehtud kanakebab

Print Recipe

Kodusel grilliõhtul saab väga edukalt valmistada mõnusad värsked kebabid, mida igaüks siis oma soovi järgi laua ümber istudes komplekteerida saab. Talvisel ajal kasuta ahju ülagrilli või grillpanni!

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 pk kana shawarma maitseainesegu (Vaata toodet)
  • 500 g kana kintsuliha
  • 60 ml veiniäädikat
  • 60 ml vett
  • 120 ml oliiviõli (Vaata toodet)
  • 1 spl tomatipastat

Serveerimiseks

  • marineeritud tšillisid (Vaata toodet)
  • viilutatud röstitud paprikaid (Vaata toodet)
  • peenikesteks ribadeks lõigatud Hiina kapsast
  • peenikesteks ribadeks lõigatud sibulat
  • sidrunimahla
  • veidi värsket peterselli
  • soola ja pipart
  • 100 ml Kreeka jogurtit
  • 1 tl purustatud küüslauku (Vaata toodet)
  • suut peotäit värsket koriandrit
  • pitaleibasid või väikseid ciabatta pätsikesi

Tee nii

  1. Sega maitseainesegu, veiniäädikas, vesi, oliiviõli ja tomatipasta ühtaseks marinaadiks. Vala marinaad lihale ja lase 20 minutit maitsestuda. Pane kõik serveerimiseks valmis. Tõsta kaussi marineeritud tšillid, teise viilutatud paprikad. Sega kokku salat kapsast ja sibulast, maitsesta sidrunimahla, hakitud peterselli, pipra ja soolaga.

  2. Sega kokku kaste maitsestamata jogurtist, maitsesta seda küüslaugu, koriandri, soola ja pipraga. Kuumuta grill. Grilli kanaliha küpseks ja viiluta õhukesteks viiludeks. Grilli kergelt pitaleiba või ciabatta viile. Serveeri kebabi nii, et tõstad alumisele saia poolele salatit, kanaliha, paprikat ja tšillit, vala peale veidi koriandri-küüsalugu kastet ning tõsta peale teine pool saiast.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad