Isetehtud kanakebab
Kodusel grilliõhtul saab väga edukalt valmistada mõnusad värsked kebabid, mida igaüks siis oma soovi järgi laua ümber istudes komplekteerida saab. Talvisel ajal kasuta ahju ülagrilli või grillpanni!
Servings
4portsjonit

Servings
4portsjonit

Instructions
  1. Sega maitseainesegu, veiniäädikas, vesi, oliiviõli ja tomatipasta ühtaseks marinaadiks. Vala marinaad lihale ja lase 20 minutit maitsestuda. Pane kõik serveerimiseks valmis. Tõsta kaussi marineeritud tšillid, teise viilutatud paprikad. Sega kokku salat kapsast ja sibulast, maitsesta sidrunimahla, hakitud peterselli, pipra ja soolaga.

  2. Sega kokku kaste maitsestamata jogurtist, maitsesta seda küüslaugu, koriandri, soola ja pipraga. Kuumuta grill. Grilli kanaliha küpseks ja viiluta õhukesteks viiludeks. Grilli kergelt pitaleiba või ciabatta viile. Serveeri kebabi nii, et tõstad alumisele saia poolele salatit, kanaliha, paprikat ja tšillit, vala peale veidi koriandri-küüsalugu kastet ning tõsta peale teine pool saiast.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.