Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Imelihtsad pistaatsia-vaarika rullid

Print Recipe

Eriti kiire ja imelihtne viis, kuidas valmistada pistaatsia-vaarika rulle! Eriti maitsvad värskelt küpsetatult ja veel soojalt.

Vaja läheb

  • 1 pakk võiga lehetainast (poest või ise tehtud)
  • 0,5 purki pistaatsiakreemi (Vaata toodet)
  • 100 ml rafineerimata roosuhkrut (siit või siit)
  • 150 ml külmutatud vaarikaid (hakitud)
  • veidi tuhksuhkrut serveerimiseks

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Rulli lehetainas kergelt lahti. Kata äärest ääreni pistaatsiakreemiga ja puista üle roosuhkruga. Raputa peale hakitud külmutatud vaarikaid ja keera rulli. Lõika ca 1,5cm paksusteks viiludeks ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahjus kuldseks. Raputa peale tuhksuhkrut.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Kommentaarid

    1. Kui pastal on õlikiht eraldunud, siis peaks selle korralikult pasta sisse segama ning eelnevalt võiks pasta seista ka toasoojas.

  1. Soovitus: pistaatsiakreemi võib enne pealemäärimist veidi vedelemaks teha. Jätkub rohkem ja taignale määrimine oluliselt lihtsam. Rullide imeline maitse sellest ei muutu1

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad