Hiina seened brokkoli ja lillkapsaga

Print Recipe

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

Tee nii

  1. Pane seened sõelale ja loputa külma vee all. Tõsta seened kaussi, kata külma veega ja tõsta 1h külmikusse. Kurna seeni veelkord ja suru üleliigne vesi välja. Haki seened, küüslauk ja lõika kapsad õisikuteks.

  2. Kuumuta pannil õli ja prae selles kergelt küüslauku. Lisa seened, brokkoli ja lillkapsas. Prae kergelt läbi ja lisa puljong. Keeda 5 minutit, lisa sojakaste ja austrikaste ning keeda veel 5 minutit. Serveeri riisiga.

  3. PS! Need ilusad aasiapärased toidunõud leiad siit

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad