Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Grillitud pommu miso ja yuzu pastaga

Print Recipe

Hästi valmistatud pommu ehk baklažaan võib asendada hõrku liharooga. Selle jaapanipärase retsepti järgi valmib siidine suussulav eelroog, millele misopasta lisab umamit ja yuzu tsitruse särtsu ja aromaatsust.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Lõika pommu ca 4cm paksusteks viiludeks. Kasta mõlemad lõikepinnad jahu sisse. Kuumuta potis õli (frittimiseks sobib suurepäraselt rafineeritud kookosõli või maapähkliõli) temperatuurini 180°C. Prae pommuviile kuumas õlis kuni need on kuldsed. Tõsta köögipaberile nõrguma. Sega kokku misopasta, yuzu pasta, vesi ja seesamiseemned. Pintselda pommuviile mõlemalt poolt saadud pastaga. Küpseta ahjus temperatuuril 180°C 5 - 7 minutit.

Märkused

Meie veinisoovitus: Valge vein Plaisir Blanc IGP 2022 

Retsepti idee on saadud Pariisis asuva Kei restorani peakoka Kei Kobayashi käest.

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad