Ceviche Timuti pipraga

Print Recipe

Maitsetest tulvil, aga nii lihtne teha. Hea ceviche on tõeline maitseelamus ja ma kinnitan, et troopilised mango ning grenadill ja särtsakas-aromaatne Timuti pipar teevad sellest cevichest tõelise hiti!

Vaja läheb

  • 300 g tursafileed
  • 2 passionvilja
  • 1 küps mango
  • 2 rohelise sibula vart
  • 6 laimi
  • 2 spl oliiviõli (saad siit)
  • 1 punane tšilli (saad siit)
  • suur peotäis värsket koriandrit
  • 1/4 tl Timuti pipart (saad siit)
  • soola (saad siit)

Tee nii

  1. Lõika tursk tükkideks. Sega need 5 laimist pressitud mahlaga (tursk peaks laimiga kaetud olema) ja tõsta ca 1 tunniks külmkappi.

  2. Viiluta sibula roheline ja valge osa õhukesteks viiludeks. Vala neile külm vesi ja lase 10 minutit seista. Kurna. Haki tšilli peenikeseks, lõika 1/2 laimi viiludeks, tükelda koriander ja lõika mango väikesteks kuubikuteks.

  3. Kurna tursk. Lisa neile oliiviõli, ülejäänud 1/2 laimi mahl ja maitsesta soolaga. Sega läbi, lisa sibul, mangotükid, tšillitükid, koriander ja passionivilja sisu. Vahetult enne serveerimist purusta ceviche peale Timuti pipart.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad