Ceviche Timuti pipraga
Maitsetest tulvil, aga nii lihtne teha. Hea ceviche on tõeline maitseelamus ja ma kinnitan, et troopilised mango ning grenadill ja särtsakas-aromaatne Timuti pipar teevad sellest cevichest tõelise hiti!

Instructions
  1. Lõika tursk tükkideks. Sega need 5 laimist pressitud mahlaga (tursk peaks laimiga kaetud olema) ja tõsta ca 1 tunniks külmkappi.

  2. Viiluta sibula roheline ja valge osa õhukesteks viiludeks. Vala neile külm vesi ja lase 10 minutit seista. Kurna. Haki tšilli peenikeseks, lõika 1/2 laimi viiludeks, tükelda koriander ja lõika mango väikesteks kuubikuteks.

  3. Kurna tursk. Lisa neile oliiviõli, ülejäänud 1/2 laimi mahl ja maitsesta soolaga. Sega läbi, lisa sibul, mangotükid, tšillitükid, koriander ja passionivilja sisu. Vahetult enne serveerimist purusta ceviche peale Timuti pipart.

Recipe Notes

Meie veinisoovitus: Roosa vein Plaisir Rose IGP 2022 

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.