Maitsetest tulvil, aga nii lihtne teha. Hea ceviche on tõeline maitseelamus ja ma kinnitan, et troopilised mango ning grenadill ja särtsakas-aromaatne Timuti pipar teevad sellest cevichest tõelise hiti!
Lõika tursk tükkideks. Sega need 5 laimist pressitud mahlaga (tursk peaks laimiga kaetud olema) ja tõsta ca 1 tunniks külmkappi.
Viiluta sibula roheline ja valge osa õhukesteks viiludeks. Vala neile külm vesi ja lase 10 minutit seista. Kurna.
Haki tšilli peenikeseks, lõika 1/2 laimi viiludeks, tükelda koriander ja lõika mango väikesteks kuubikuteks.
Kurna tursk. Lisa neile oliiviõli, ülejäänud 1/2 laimi mahl ja maitsesta soolaga. Sega läbi, lisa sibul, mangotükid, tšillitükid, koriander ja passionivilja sisu.
Vahetult enne serveerimist purusta ceviche peale Timuti pipart.