Brasiilia moqueca kalaga

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • peotäit värsket peterselli
  • peotäit värsket koriandrit
  • 1 tk keskmise suurusega sibulat
  • 2 tk suuremat tomatit
  • 1 tk punast paprikat
  • 1 tk kollast paprikat
  • 300 g valge kala fileed
  • 300 ml kookospiima (Vaata toodet)
  • 1 spl palmiõli (Vaata toodet)
  • maitse järgi soola (Vaata toodet)
  • maitse järgi musta pipart (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Haki kõik köögiviljad ja ürdid ning prae oliiviõlis poolpehmeks. Lisa umbes 3 × 4 cm suurusteks tükkideks lõigatud kala, 30 ml vett, palmiõli ning kookospiim. Maitsesta soola ja pipraga ning hauta, kuni kala on küps. Serveeri riisiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad