Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Brasiilia moqueca kalaga

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • peotäit värsket peterselli
  • peotäit värsket koriandrit
  • 1 tk keskmise suurusega sibulat
  • 2 tk suuremat tomatit
  • 1 tk punast paprikat
  • 1 tk kollast paprikat
  • 300 g valge kala fileed
  • 300 ml kookospiima (Vaata toodet)
  • 1 spl palmiõli (Vaata toodet)
  • maitse järgi soola (Vaata toodet)
  • maitse järgi musta pipart (Vaata toodet)
  • serveerimiseks basmatiriisi (Leiad siit ja siit)

Tee nii

  1. Haki kõik köögiviljad ja ürdid ning prae oliiviõlis poolpehmeks. Lisa umbes 3 × 4 cm suurusteks tükkideks lõigatud kala, 30 ml vett, palmiõli ning kookospiim. Maitsesta soola ja pipraga ning hauta, kuni kala on küps. Serveeri riisiga.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad