Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Sidrunikana

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 600 g kanafileed, suupärasteks tükkideks lõigatud
  • 1 tk munavalget
  • 1 tl seesamiõli (Vaata toodet)
  • 2 tl maisitärklist

Kastmeks

  • 70 ml kanapuljongit (Vaata toodet)
  • 45 ml sidrunimahla
  • 1 spl suhkrut
  • 15 ml sojakastet (Vaata toodet)
  • 1 spl hakitud küüslauku
  • 1,5 spl riisiäädikat (Vaata toodet)
  • 1 tl tšillihelbeid (Vaata toodet)
  • 1 tl maisitärklist
  • 2 tl seesamiõli
  • serveerimiseks hakitud rohelist sibulat
  • serveerimiseks basmatiriisi (Leiad siit ja siit)

Tee nii

  1. Sega munavalge ja 1tl seesamiõli, lisa veidi soola ja maisitärklis. Sega ühtlaseks ja lisa kana. Sega läbi kuni kõik kanatükid on kaetud. Marineeri külmikus 30 minutit.

  2. Aja potis või vokil 400ml vett keema ja lisa kanatükid. Sega pidevalt, et tükid omavahel kokku ei hakkaks. Ca 4 minuti pärast kurna liha sõelal.

  3. Tõsta tulele pann ja lisa sinna kõik kastme koostisosad välja arvatud maisitärklis ja seesamiõli. Lase keema tõusta. Sega maisitärklis 1spl külma veega, lisa kastmesse ja keeda ca 1 minut. Lisa kana ja kuumuta kiirelt läbi. Lisa seesamiõli ja serveeri hakitud rohelise sibula ja basmatiriisiga.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad