Sidrunikana
Print Recipe
Vaja läheb
- 600 g kanafileed, suupärasteks tükkideks lõigatud
- 1 tk munavalget
- 1 tl seesamiõli (Vaata toodet)
- 2 tl maisitärklist
Kastmeks
- 70 ml kanapuljongit (Vaata toodet)
- 45 ml sidrunimahla
- 1 spl suhkrut
- 15 ml sojakastet (Vaata toodet)
- 1 spl hakitud küüslauku
- 1,5 spl riisiäädikat (Vaata toodet)
- 1 tl tšillihelbeid (Vaata toodet)
- 1 tl maisitärklist
- 2 tl seesamiõli
- serveerimiseks hakitud rohelist sibulat
- serveerimiseks basmatiriisi (Leiad siit ja siit)
Tee nii
-
Sega munavalge ja 1tl seesamiõli, lisa veidi soola ja maisitärklis. Sega ühtlaseks ja lisa kana. Sega läbi kuni kõik kanatükid on kaetud. Marineeri külmikus 30 minutit.
-
Aja potis või vokil 400ml vett keema ja lisa kanatükid. Sega pidevalt, et tükid omavahel kokku ei hakkaks. Ca 4 minuti pärast kurna liha sõelal.
-
Tõsta tulele pann ja lisa sinna kõik kastme koostisosad välja arvatud maisitärklis ja seesamiõli. Lase keema tõusta. Sega maisitärklis 1spl külma veega, lisa kastmesse ja keeda ca 1 minut. Lisa kana ja kuumuta kiirelt läbi. Lisa seesamiõli ja serveeri hakitud rohelise sibula ja basmatiriisiga.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.