Amarandi puder mango ja kookosega
Print Recipe
Vaja läheb
- 120 ml amaranti + 2 spl lisaks
- 240 ml kookospiima (Vaata toodet)
- 0,25 tl jahvatatud kaneeli (Vaata toodet)
- näpuotsaga jahvatatud kardemoni (Vaata toodet)
- 1 tl purustatud ingverit (Vaata toodet)
- 2 spl agaavisiirupit (Vaata toodet)
- 1 tk vanillikaun või 1tl vanilliekstrakti (vanillikaunad või vanilliekstrakt)
- veidi soola (Vaata toodet)
- 60 ml röstitud kookoshelbeid
- 120 ml tükeldatud mangot
- serveerimiseks kookospiima
Tee nii
-
Loputa amaranti sõelal ja pane potti. Lisa kookospiim, kaneel, kardemon, agaavi siirup, purustatud ingver ja vanillikaunast välja kraabitud seemned või vanilliekstrakt. Lase keema tõusta ja keera kuumus madalaks, keeda 15 minutit aegajalt segades. Kui vaja, lisa vahepeal veidi kookospiima või keedetud vett. Tõsta pott tulelt, kata kaanega ja lase 10 minutit seista.
-
Ülejäänud kahest supilusikatäiest amarandist valmista õhitud amaranti. Selleks võta paksu põhjaga pott või pann (kaanega) ja kuumuta see korralikult üles. Nüüd tõsta potti/panni 1 spl amaranti ühe kihina. Kata pann/pott kohe kaanega. Amaranditerad peaksid hetke pärast lõhkema hakkama. Kui lõhkemine lõppema hakkab, tõsta pann/pott kiiresti tulelt ja vala õhitud amarandid kaussi. Tee samuti teise teise supilusikatäie amarandiga.
-
Serveerimiseks tõsta puder kaussidesse, lisa tükeldatud mango, röstitud kookoshelbed, õhitud amarant ja kookospiima.
Märkused
Retsept: scalingbackblog.com
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Tegin täna hommikul seda putru. Nii hea! Mangoviilud sobisid nii hästi sinna 🙂
Tere!Kindlasti katsetan-tundub väga -väga põnev!!!Ma ei teadnud ennem midagi Amarandist…