Kana kintsuliha karri-jogurti marinaadis
Print Recipe
Vaja läheb
- 4 tk kanafileed (nahata) või kalkuni kintsuliha
- 0,5 spl purustatud koriandriseemneid (Vaata toodet siit või siit)
- 1 tl purustatud vürtsköömneid (Vaata toodet)
- 2 spl punast või rohelist karripastat (Vaata toodet - roheline) (Vaata toodet - punane)
- 2 tk küüslauguküünt, purustatult (Vaata toodet)
- 300 g maitsestamata jogurtit
- 3 spl värskeid koriandrilehti, hakitult
- soola ja pipart maitse järgi
Tee nii
-
Torgi kanafilee mõlemalt poolt korralikult kahvliga läbi. Aseta toidukile fileele ja klopi fileed veidi õhemaks (aga mitte väga õhukeseks).
-
Sega suures kausis omavahel jahvatatud koriandriseemned, jahvatatud köömned, karripasta, küüslauk ja jogurt. Maitsesta soola ja pipraga ja sega juurde hakitud koriander.
-
Pane kana kaussi ja sega hoolega läbi, et kana korralikult kaetud saaks. Jäta vähemalt 30 minutiks külmkappi maitsestuma (aga võib jätta ka terveks ööks).
-
Grilli kana ca 20 minutit keskmise kuumusega grillil, aeg-ajalt tükke keerates. Serveeri salati ja riisiga. Sama retsepti järgi võib grillida lihatükke vees immutatud grillvarrastel.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.