Vietnami kanasalat shirataki nuudlitega

Prindi retsept

Sellises aasiapärases kanasalatis on maitset ja särtsu küllaga, aga kaloreid minimaalselt, sest nuudlitena on kasutatud 0-kalori nuudleid. Kel eriti kiire, võib isemarineeritud kanaliha välja vahetada grillkana liha vastu.

Vaja läheb

  • 300 g shirataki nuudleid (kurnatult) (Saad siit)
  • 300 g kanafileed või kintsufileed
  • 1 pk Vietnami sidrunheina marinaadi (Saad siit)
  • 1 tk väiksem porgand
  • 1 tk punane sibul
  • 0,5 tk kurki
  • 3 spl kalakastet (Saad siit)
  • 2 tl palmisuhkrut (või asenda roosuhkruga) (Saad siit)
  • 1 spl hakitud küüslauku (Saad siit)
  • 4 spl laimimahla
  • serveerimiseks värsket koriandrit
  • serveerimiseks tšillihelbeid (Saad siit)

Tee nii

  1. Sega kanafilee marinaadiga kokku ja jäta paariks tunniks maitsestuma. Prae pannil kanafileed küpseks ja lõika õhukesteks viiludeks.

  2. Haruta shirataki nuudlid puntidest lahti ja loputa külma jooksva vee all sõelal. Aja potis vesi keema, lisa shiratakid korraks keevasse vette ja kurna seejärel. Nuudlid on kasutamiseks valmis.

  3. Lõika porgandist, punasest sibulast ja kurgist peenikesed tikud.

  4. Sega kastmeks kokku kalakaste, laimimahl, palmisuhkur ja küüslauk. Maitse ja maitsesta vajadusel üle.

  5. Sega salatikausis kokku kanaliha, nuudlid, köögiviljad ja kaste. Maitse ja maitsesta vajadusel üle. Serveeri hakitud värske koriandri ja tšillihelvestega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo