Sparglid parmesani ja mee äädikaga

Prindi retsept

Vaja läheb

  • 1 kimp rohelisi spargleid
  • 4 spl riivitud parmesani
  • 2 tk hakitud küüslauguküünt
  • maitse järgi jahvatatud Himaalaja soola (Vaata toodet)
  • maitse järgi musta pipart (Vaata toodet)
  • 2+2 spl külmpressitud oliiviõli (Vaata toodet)
  • 4 spl meeäädikat (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Naksa sparglitelt ära kõva alumine ots. Kata ahjupann küpsetuspaberiga ja kuumuta ahi 180C kraadini. Laota sparglid ühe kihina ahjuplaadile. Maitsesta soola ja pipraga. Puista üle parmesani ja hakitud küüslauguga ning nirista peale 2spl oliiviõli. Küpseta ca 10-15 minutit.

  2. Sega kokku 2spl oliiviõli ja 4spl meeäädikat. Tõsta sparglid ahjust välja ja vala neile meeäädika vinegrett. Serveeri kohe.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo