Röstitud kikerherned umeboshiga

Prindi retsept

Mõnus valgurikas snäkk, mida saab täpselt oma isu ja äranägemise järgi iga kord erinevalt maitsestada.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Sega kokku umeboshi, seesamiõli, dashi kontsentraat ja sidrunimahl. Kurna kikerherned, lase neil sõelal nõrguda umbes 5 minutit ja patsuta seejärel köögipaberiga võimalikult kuivaks.

  2. Kuumuta pannil õli. Prae kikerherned kuldseks ja krõbedaks. Tõsta kikerherned pannilt korraks köögipaberile nõrguma. Tõsta kuumad kikerherned kaussi ja sega läbi varem valmis segatud vürtsiseguga.

  3. Kikerherneid võib röstida ka ahjus. Selleks kuumuta ahi 220C ja laota kuivatatud kikerherned ahjuplaadile. Rösti neid ca 20 minutit aegajalt panni raputades. Sega kuumad kikerherned kokkusegatud maitseainetega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo