Kung pao kana

Prindi retsept

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • 4 tk kanafileed
  • 2 spl sojakastet (Vaata toodet)
  • 3 spl tumedat sojakastet (Vaata toodet)
  • 2 spl kuiva valget veini
  • 2 spl maisitärklist
  • 1 tl suhkrut
  • 2 tk hakitud küüslaugu küünt
  • 1-2 tl Sichuani pipart (Vaata toodet)
  • 2 spl riisiäädikat (Vaata toodet)
  • 1,5 spl seesamiõli (Vaata toodet)
  • 60 ml vett
  • 4 spl maapähkliõli (Vaata toodet)
  • 100 g maapähkleid
  • rohelist sibulat

Tee nii

  1. Lõika kanafileed suupärasteks tükkideks. Sega kanatükid 2 spl sojakastme, veini ja 1 spl maisitärklisega.

  2. Sega teises kausis kokku riisiäädikas, suhkur, seesamiõli, vesi, 3 spl tumedat sojakastet ja 1 spl maisitärklist.

  3. Rösti maapähkleid kergelt kuumal kuival pannil ja tõsta kõrvale. Kuumuta õli pannil ja lisa Sichuani pipar. Sega läbi ja lase neil hetk praadida. Lisa kanatükid ja kana marinaad, sega ja prae mõned minutid. Lisa sojakastmesegu ja hakitud roheline sibul. Sega läbi ja lase madalal kuumusel keeda kuni kana on valmis. Sega roa sisse ka maapähklid. Serveeri riisiga!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo