Kiired krõbedad pirukad

Prindi retsept

Kas teadsid, et valmis gyoza tainalehti saab ka keerete krõbedate pirukate küpsetamiseks kasutada? Lisa oma lemmiktäidis, olgu see siis hakkliha, seened, köögiviljad või hoopis kohupiim, ning pista ahju.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 180C kraadini. Sulata tainalehed. Valmista ette endale meelepärane pirukatäidis (mina praadisin täidiseks läbi hakkliha hakitud sibula, küüslaugu, paprika ja rohelise sibulaga). Tõsta teelusikatäis täidist tainalehe keskele. Niisuta tainalehe ääri kergelt veega ja tõsta taina küljed kokku. Kasuta nt kahvlit, et ääred kõvasti omavahel kokku suruda. Lao pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja pintselda üle oliiviõliga. Soovi korral puista üle seesamiseemnetega. Tõsta ahju ja küpseta kuni pirukad on kuldsed ja krõbedad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo