Tai omlett lihaga (Kai Jeow Moo Sab)
Print Recipe
Tai omlett on seest kohev ja pealt krõbe. Seda valmistatakse Tai tänavatel imekiirelt, nii et vabalt võib öelda, et tegu on kiirtoiduga. Valmista väiksel pannil või vokkpanni põhjas.
Vaja läheb
- 2 tk muna
- 1 suur spl sea hakkliha
- 1 tl sojakastet (Vaata toodet)
- maapähkliõli või rafineeritud kookosõli (nii palju, et panni põhjas oleks õli ca 1cm kiht) (maapähkliõli) (kookosõli)
- serveerimiseks jasmiiniriisi ja magusat tšillikastet või sriracha kastet (jasmiiniriis), (magus tšillikaste) või (sriracha tšillikaste)
Tee nii
-
Klopi munad vahule, lisa hakkliha, klopi edasi. Viimasena lisa sojakaste. Kuumuta õli pannil (õli peab olema ca 1cm paksune kiht pannil)
-
Klopi mune kuni õli on piisavalt kuum, et munad pannile valada. Vala munasegu pannile ja oota, kuni see alt kuldne ja krõbe on, pööra omlett suure pannilabidaga ümber.
-
Prae ka teine külg kuldseks, tõsta taldrikule ja serveeri kohe koos jasmiiniriisi ja tšillikastmega.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Tere!
Kas hakkliha peaks enne munale lisamist läbi praadima?
Jaanika, ei pea praadima, toorelt kloppida muna sisse. 🙂