Tai omlett lihaga (Kai Jeow Moo Sab)
Tai omlett on seest kohev ja pealt krõbe. Seda valmistatakse Tai tänavatel imekiirelt, nii et vabalt võib öelda, et tegu on kiirtoiduga. Valmista väiksel pannil või vokkpanni põhjas.
Servings
1portsjon

Servings
1portsjon

Instructions
  1. Klopi munad vahule, lisa hakkliha, klopi edasi. Viimasena lisa sojakaste. Kuumuta õli pannil (õli peab olema ca 1cm paksune kiht pannil)

  2. Klopi mune kuni õli on piisavalt kuum, et munad pannile valada. Vala munasegu pannile ja oota, kuni see alt kuldne ja krõbe on, pööra omlett suure pannilabidaga ümber.

  3. Prae ka teine külg kuldseks, tõsta taldrikule ja serveeri kohe koos jasmiiniriisi ja tšillikastmega.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.