Tai omlett on seest kohev ja pealt krõbe. Seda valmistatakse Tai tänavatel imekiirelt, nii et vabalt võib öelda, et tegu on kiirtoiduga. Valmista väiksel pannil või vokkpanni põhjas.

Tai omlett lihaga (Kai Jeow Moo Sab)

Prindi retsept

Kogus 1 portsjon

Vaja läheb

Tee nii

  1. Klopi munad vahule, lisa hakkliha, klopi edasi. Viimasena lisa sojakaste. Kuumuta õli pannil (õli peab olema ca 1cm paksune kiht pannil)

  2. Klopi mune kuni õli on piisavalt kuum, et munad pannile valada. Vala munasegu pannile ja oota, kuni see alt kuldne ja krõbe on, pööra omlett suure pannilabidaga ümber.

  3. Prae ka teine külg kuldseks, tõsta taldrikule ja serveeri kohe koos jasmiiniriisi ja tšillikastmega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo