Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Spinatisupp

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 l head puljongit (või tee 2 pakist Ariake puljongist, mina kasutasin köögivilja ja veise puljongit) (veise, köögivilja)
  • 4 kartulit
  • 1 tl himaalaja teemantsoola (Vaata toodet)
  • 3 tera musta pipart (Vaata toodet)
  • 150 g spinatit
  • 100 ml bulgurit või Lõuna-Eesti tangu
  • 2 tk muna
  • hakitud rohelist sibulat

Tee nii

  1. Keeda puljong, maitsesta soola ja pipraga. Pese, koori ja tükelda kartulid. Lisa kartulid ja bulgur (või tang) puljongisse ja keeda edasi. Kui need on valmis keenud, lisa hakitud spinat. Keeda veel paar minutit.

  2. Keeda teises potis munad. Koori ja tükelda. Haki roheline sibul. Sega pool hakitud munast supi sisse ja jäta teine pool serveerimiseks. Serveeri suppi hakitud muna ja rohelise sibulaga, soovi korral lisa hapukoort.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Kommentaarid

  1. Ja lisan: spinatisupi juurde soovitan panna natuke ka oblikat. Kartuli ja tangu asemel kasutada riisi. Nõgesesupi puhul – jah, kartul.

    1. Aitäh isuäratavate soovituste eest! Vastates eelnevale, siis Lõuna-Eesti tangu nimetuse all me tunneme jämeda jahvatusega odratangu.

  2. Miks just Lõuna-Eesti tang? Kas Ida-, Lääne- või Põhja-Eesti tang kuidagi erineb?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad