Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Kanavokk punase karriga (Gai Pad Prik Gaeng)

Print Recipe

Kiire ja uskumatult aromaatne roog Tai köögist. Tais kasutatakse selles roas pikki vigna ehk spargeloa (snakebean) kaunu, aga neid saab edukalt asendada meie aedubadega.

Kogus 2 portsjonit

Vaja läheb

Tee nii

  1. Tükelda kana. Leota laimilehti 5 minutit toasoojas vees ja lõika need siis tikkudeks (eemalda ka leherootsud). Kuumuta pannil paar spl õli, lisa karripasta ja sega.

  2. Kui pannilt hakkab karri aroome tõusma, lisa kanatükid. Sega läbi ja lisa kalakaste ja suhkur. Voki paar minutit ja lisa oad ning laimilehed. Sega ja prae kuni kana on küps. Serveeri riisiga.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad