Kiire ja uskumatult aromaatne roog Tai köögist. Tais kasutatakse selles roas pikki vigna ehk spargeloa (snakebean) kaunu, aga neid saab edukalt asendada meie aedubadega.

Kanavokk punase karriga (Gai Pad Prik Gaeng)

Prindi retsept

Kogus 2 portsjonit

Vaja läheb

Tee nii

  1. Tükelda kana. Leota laimilehti 5 minutit toasoojas vees ja lõika need siis tikkudeks (eemalda ka leherootsud). Kuumuta pannil paar spl õli, lisa karripasta ja sega.

  2. Kui pannilt hakkab karri aroome tõusma, lisa kanatükid. Sega läbi ja lisa kalakaste ja suhkur. Voki paar minutit ja lisa oad ning laimilehed. Sega ja prae kuni kana on küps. Serveeri riisiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo