Ostukorv
0 toodet / 0.00 €
Vürtsikad kanatiivad harissaga
Print Recipe
Kogus
2-4 porsjonit
Vaja läheb
- 0,5 kg värskeid kanatiibasid
- 100 ml harissat (vaata toodet)
- 2 spl võid
- 1/2 tk sidruni mahl ja koor
- serveerimiseks maitsestamata jogurtist, sidrunimahlast ja mündist tehtud dipikastet
Tee nii
-
Kuumuta ahi 200 kraadini. Kuumuta suurel pannil õli ja prae kanatiivad mõlemalt poolt kuldseks.
-
Sega kokku sulatatud või, harissa, sidruni koor ja sidruni mahl. Maitsesta vajadusel soolaga. Vala saadud marinaad kanatiibadele ja sega korralikult, kuni kõik kanatiivad on kaetud.
-
Tõsta kanatiivad ja marinaad ahjuvormi ja küpseta ca 30 minutit või kuni tiivad on küpsed.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.