Vasikakotletid Liina moodi värske kartuli ja võis hautatud kapsaga
Print Recipe
Selle retsepti sain andekalt toidukirjutajalt Liina Karronilt. On lausa uskumatu, kui hõrgud ja maitserohked need vasikalihapallid tulevad, lihtne värske keedukartul ja võis hautatud kapsas sobivad nende kõrvale imeliselt.
Vaja läheb
- 800 g vasikahakkliha
- 1 sibul
- 2 spl võid
- 2 muna
- 1 sidruni riivitud koor
- 1 tl kappareid
- 5 kuhjaga spl riivitud parmesani
- 5 kuhjaga spl panko riivsaia (vaata siit)
- veidi piima panko leotamiseks
- soola ja pipart
- kõrvale võis hautatud kapsast ja värsket keedetud kartulit
Tee nii
-
Leota panko piimas pehmeks. Haki sibulad ja hauta need pannil võis pehmeks. Sega kokku vasikahakkliha, hakitud kapparid, riivitud sidrunikoor, riivitud parmesan, hautatud sibul, piimas leotatud panko ja muna. Maitsesta soola ja pipraga. Prae pannil toiduõlis ümmargused lihapallid kuldseks. Kui soovid lisandiks ka võis hautatud kapsast, siis tükelda kapsas (parim, kui oleks noor roheline kapsas) ja hauta võiga pannil küpseks. Maitsesta soola ja pipraga.
Märkused
Meie veinisoovitus: Punane vein Harmonie Rogue AOC 2022
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.