Tuunikalasuupisted seesamiga
Print Recipe
Vaja läheb
- 500 g värsket tuunikala või lõhet
- 1 tl wasabi pastat (Vaata toodet)
- 1+1 tl toiduõli
- 50 g musti seesamiseemneid (Vaata toodet)
Kastme jaoks
- 2 cm värsket ingverit
- 2 spl sojakastet (Vaata toodet)
- 2 spl mirin äädikat (Vaata toodet)
- 1/4 tl seesamiõli (Vaata toodet)
- 1 tl wasabi pastat (Vaata toodet)
Tee nii
-
Kastme valmistamiseks lõika ingver peeneteks ribadeks ja seejärel sega kõik koostisosad kokku.
-
Lõika tuunikala umbes 2cm*2cm kuubikuteks. Sega kausis kokku wasabi ja 1 tl õli. Lisa tuunikalakuubikud, sega hästi läbi. Vala peale seesamiseemned ja keeruta seni, kuni kalatükkidel on kõik küljed nendega kaetud.
-
Määri pann õhukese õlikihiga kokku ja kuumuta. Prae kõiki kalatükke veidi igalt küljelt, kõik kokku mitte rohkem kui 2 minutit. Seest peavad tükid ilusti heleroosad jääma! Pista iga tüki sisse suupistetikk ja serveeri kastmega!
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.